KÜLFÖLD
Videón az Udvarhelyre betévedt medve
Egy térfigyelő kamera, illetve egy autóból rögzített videó is bizonyítja, hogy Székelyudvarhely utcáin járt vasárnap hajnalban egy medve.
Magyarország és Lengyelország egyetlen menedékkérőt sem vett át
Az európai uniós országok a menedékkérők áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették, Magyarország és Lengyelország pedig egyetlen menedékkérőt sem vett át.
Újabb savas támadás Londonban - hajtóvadászat indult
Hat ember megsérült, amikor egy londoni bevásárlóközpont közelében savval megtámadták őket, a rendőrség hajtóvadászatot indított.
Románok vertek meg egy magyar kislányt Besztercén
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra támadt az erdélyi Besztercén - mutatott rá szombaton közzétett állásfoglalásában a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).
A román médiát és a politikusok egy részét is felelősség terheli azért, hogy két román fiú egy magyarul beszélő ötödikes kislányra támadt az erdélyi Besztercén - mutatott rá szombaton közzétett állásfoglalásában a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).
Harc közben elesett Szíriában az ott szolgáló francia ejtőernyős ezred egyik katonája szombaton - közölte a francia hadsereg.
Az utóbbi 10 hónapban már több mint 450-en fertőződtek meg.
Puskaporral készülnek a dohányzás-ellenes portrék
Egy 23 éves egyiptomi fiatal úgy döntött, hogy dohány és puskapor keverékével készít képeket. Különleges alkotásaival a dohányzás veszélyeire próbálja felhívni a figyelmet.
Még tart a kárfelmérés az erdélyi vihar után
A természeti jelenség templomokat is megrongált; a református egyház közadakozást hirdetett.
Több robbanófejes ballisztikus rakétát lőtt ki Irán
A sikeres tesztet néhány órával az után hajtottak végre, hogy a rakétát aznap bemutatták a teheráni katonai parádén.
2017. szeptember 25. hétfő, Eufrozina és Kende napja
Sajószentpéter: Kissé felhős
10 °
Kissé felhős
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg